Κυριοι αγορασα πριν απο 10 μερες τον imac 21.5 inch , Core 2 duo 3.06GHz , 1 TB HDD , 4GB Ram , Ati HD 4670 .... και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας καποιες απο τις εντυπωσεις μου.
1st) Για καποιον που ειπε οτι δεν αξιζει 250 euros παραπανω (σε συγκριση με το αμεσως πιο ακριβο μοτνελο στις 21.5 inches) για σκληρο δισκο διπλασιας χωρητικοτητας και για καρτα γραφικων Ati του λεω οτι: αγορασε τον imac με την καρτα Ati Radeon HD 4670 γιατι ειναι η μερα με τη νυχτα αυτες οι δυο καρτες γραφικων (Ati Radeon HD 4670 vs NVidia Geforce 9400M) (τωρα ειδικα που η Valve θα βγαλει τα παιχνιδια της σε Steam για Mac, δες το σχετικο topic στο PC World-Games...) (επισης οι σχεδιαστες του Autocad υποστηριζουν αν δεν κανω λαθος το chipset της Ati)
2nd) Μην ξεχνατε οτι σε αυτα τα λεφτα αγοραζετε και μια Full High Definition οθονη με αναλυση 1920*1080 (ηδη ειδα τις πρωτες Blueray ταινιες μου και σειρες μου και εμεινα με το στομα ανοικτο απο την ποιοτητα και τη ζωντανια των χρωματων)
3rd) Τη στιγμη που κανω download καποιο αρχειο (torrent) και σερφαρω ταυτοχρονα στο internet ο imac κανει convert several video files from avi to mp4 (μετατρεπω δυο αρχεια ταυτοχρονα σε mp4 για να μπορω να τα δω στο κινητο μου) Οχι μονο δεν <κολλαει> ή <σερνεται> ή ... αλλα πηγαινω απο το ενα application (ετσι λεει τα Programms η Apple) στο αλλο σε dt που λενε!
4th) Με την αγορα (αν το ψαξτε υπαρχει και <σπασμενο>) του iwork μπορω να διαβαζω-να επεμβαινω και να φτιαχνω αρχεια word , excel , powerpoint με πληρη συμβατοτητα με τα αντιστοιχα των Windows Office. Για την ακριβεια κανω ηδη τη διπλωματικη μου στο iwork χωρις κανενα προβλημα ως τωρα (οτι εκανα με το Office χωρις να αλλαξω τιποτα)
5th) Μαγκες να πω ομως και το εξης
: θελει λιγο υπομονη στην αρχη μεχρι να μαθεις βασικες λειτουργιες του MAC OS X Snow Leopard .
Για οσους εχουν αποριες για καποια λειτουργια του Mac τους θα χαρω πολυ να βοηθησω (αν μπορω φυσικα , δεν εγινα και ξερολας των προϊοντων της Apple σε 10 μερες!!!!) Απλα μπορει να θελετε κατι που να το εχω ηδη ψαξει , αυτο εννοω...!
Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο.