Πολυ pro απαντησηtsag wrote:οι υπευθυνοι του καθε τμηματος μπορουν να σε κατευθυνουν αναλογα με τις ικανοτητες και γνωσεις σου .
FSAE 2010
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- ShadowMech
- Praetorian
Re: FSAE 2010
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
- Don Molina
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Δεν ήταν κανείς σήμερα, γιατί ο 1 δούλευε, ο άλλος (εγώ) έψαχνε ανταλλακτικά κι ο 3ος ήταν σε γειτονικό lab προσφέροντας γνώση
Η Χριστίνα κι ο tsag ΕΑΒ, πάει η ομάδα, το διαλύσαμε
Περάστε αύριο και όλο και κάποιος θα είναι για ενημέρωση
Η Χριστίνα κι ο tsag ΕΑΒ, πάει η ομάδα, το διαλύσαμε
Περάστε αύριο και όλο και κάποιος θα είναι για ενημέρωση
Engineering is to physics and math what sex is to masturbation
- Kitharistas
- Praetorian
- Don Molina
- Praetorian
κοντά στην 1 ?
Εγώ δουλεύω, οι άλλοι θα είναι εκεί
Εγώ δουλεύω, οι άλλοι θα είναι εκεί
Engineering is to physics and math what sex is to masturbation
Λοιπόν, επειδή τα προγράμματα μας είναι λίγο περίεργα τελευταία, και έχουμε φτάσει σε σημείο να δουλεύουμε κυρίως Σαββατοκύριακα στο εργαστήριο, καλό θα ήταν όποιος ενδιαφέρεται να μιλάει μαζί μας για το πότε θα μας πετύχει πάνω.
Εγώ θα είμαι σίγουρα αύριο, Παρασκευή, στο Μ, από τις 2+ μέχρι όσο πάει.
Όποιος θέλει και μπορεί ας έρθει να γνωριστούμε. Δουλειά υπάρχει πολλή, δόξα τω θεώ.
Όπως έχουμε πει τόσες φορές, γνώσεις ιδιαίτερες δεν χρειάζονται, τουλάχιστον όχι σαν αυτές που παίρνουμε (παίρνουμε?) από τη σχολή. Χρειάζεται συγκεκριμένο διάβασμα από συγκεκριμένες πηγές. Το κυριότερο όμως που χρειάζεται είναι ΜΥΑΛΟ.
Κάποια στιγμή ελπίζω να κάνουμε μια μεγάλη συγκέντρωση-παρουσίαση-ενημέρωση, να δείξουμε γενικά τη δουλειά μας και να συζητήσουμε ότι θέλετε, αλλά θα δούμε πότε. Ίσως μετά την πρώτη βόλτα (που πλησιάζει..).
Εγώ θα είμαι σίγουρα αύριο, Παρασκευή, στο Μ, από τις 2+ μέχρι όσο πάει.
Όποιος θέλει και μπορεί ας έρθει να γνωριστούμε. Δουλειά υπάρχει πολλή, δόξα τω θεώ.
Όπως έχουμε πει τόσες φορές, γνώσεις ιδιαίτερες δεν χρειάζονται, τουλάχιστον όχι σαν αυτές που παίρνουμε (παίρνουμε?) από τη σχολή. Χρειάζεται συγκεκριμένο διάβασμα από συγκεκριμένες πηγές. Το κυριότερο όμως που χρειάζεται είναι ΜΥΑΛΟ.
Κάποια στιγμή ελπίζω να κάνουμε μια μεγάλη συγκέντρωση-παρουσίαση-ενημέρωση, να δείξουμε γενικά τη δουλειά μας και να συζητήσουμε ότι θέλετε, αλλά θα δούμε πότε. Ίσως μετά την πρώτη βόλτα (που πλησιάζει..).
heavy CNC user
- rest_in_pieces
- MechEng Seeder
θα με ενδιέφερε και εμένα πολύ να ασχοληθώ μαζί σας! ελπίζω να μην σταματήσει η προσπάθεια αυτή που κάνετε
αν μπορεί κάποιος ας ρίξει ένα πμ.
ευχαριστώ πολύ
αν μπορεί κάποιος ας ρίξει ένα πμ.
ευχαριστώ πολύ
try katsaro pirouni
Προσοχή οι ενδιαφερόμενοι!!Πέφτει προσυλητισμός για να συμμετέχεις στο FSAE!shifter wrote: Δουλειά υπάρχει πολλή, δόξα τω θεώ.
Σήμερα, πριν από κανα δυο ώρες:
Πρώτη φορά που πάτησε κάτω.
Πάμε καλά..
Πρώτη φορά που πάτησε κάτω.
Πάμε καλά..
heavy CNC user
- Doublecore
- Praetorian
Μπραβο παιδια!Συγχαρητηρια σε οσους βοηθησαν για να φτιαχτει και να τρεξει!
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride