Δεν θέλω να διαβάσω...!!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Re: Δεν θέλω να διαβάσω...!!!
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
-
- Metallurgy Seeder
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
Νομίζω υπάρχουν 2 σωστές τακτικές. Να την δεις οργανωμένα, με επαφή με τη σχολή παρακολουθώντας όσο μπορείς κάποια δύσκολα μαθήματα, παίρνοντας τις σημειώσεις και ψάχνοντας παλιά θέματα και να επικεντρώνεσαι σε αυτά. Η άλλη είναι να γουστάρεις την γνώση (σπάνιο όντως για κάθε μάθημα) και να παρακολουθείς και να διαβάζεις συστηματικά τα μαθήματα, σαν δουλειά, ή καλύτερα όπως κάνουν φανατικοί του φ/β και διαβάζουν κείμενα και ποστ για 10ωρα την μέρα Η τακτική της συνέχειας του σχολείου, διάβασμα ψυχοκατανγκαστικό για υψηλό βαθμό νομιζω είναι το χειρότερο. Σου αφήνει και ψυχολογικα κουσούρια αμα το κάνεις και τόσα χρόνια
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Δεν θελω αλλα καιγομαι
Κανεις δε θελει αλλα η εξεταστικη πλησιαζει.. δυστυχως...
-
- Private
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
...........................................................................................
Ταύτιση
..........