Πριν καιρο υπήρχε ενα πολύ μεγάλο graffity πίσω από το κτήριο Ο ή το Ξ, δεν θυμαμαι, αλλα απεικονιζε με εντονο μωβ ένα άγαλμα να κρατάει ένα ipod αν θυμάμαι καλά. Επίσης στο υπόγειο πάρκιν υπήρχε το γνωστό αφρκανάκι. Εάν κάποιος έχει φωτογρφία από αυτά αρακαλείται να την μοιραστεί μαζί μας. Θα ανταμοιφθεί με πολύ πλούσια δώρα-έκπληξη.
Ευχαριστώ
Ζητειται graffity
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- rest_in_pieces
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Ζητειται graffity
try katsaro pirouni
Re: Ζητειται graffity
Ψάχνει κάποιος το δημιουργό τους? Έχω αυτά που ζητάς αλλά δεν ξέρω πώς να τις ανεβάσω...
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Βαλτες σε ενα .zip και ανέβασε το εδώ. Πάτα post reply και στη σελίδα που θα ανοίξει θα βρεις προς τα κάτω να λέει upload files. Διαλέγεις το zip, μετά Πάτρας add file και αφού το ανεβασει πατάς να γίνει το ποστDimone wrote:Ψάχνει κάποιος το δημιουργό τους? Έχω αυτά που ζητάς αλλά δεν ξέρω πώς να τις ανεβάσω...
Tapatalked!
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
Here it is! With a gift!
- Attachments
-
- Dimone.zip
- (3.48 MiB) Downloaded 966 times